Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@15:08:22 GMT

واکنش ها به شعار علیه روحانی

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۰۰۱۳۳

واکنش ها به شعار علیه روحانی

یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به طرح برخی شعارها علیه مسئولان عالی‌رتبه در اعتراضات اخیر گفت: بیان شعارهایی ساختار شکنانه و اهانت به دولت و رئیس جمهور محترم دیگر اقدام اعتراضی نیست بلکه اقدامی ساختار شکنانه است. در این زمینه دولت ابتدا باید بتواند برای حل مشکلات مردم نسخه‌های سریع بپیچد و برای مشکلاتی که نیاز به زمان دارد، صادقانه با مردم سخن بگوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش صدای ایران اسدالله بادامچیان با اشاره به اعتراضات اخیر مردم در سطح شهرهای کشور و ایجاد برخی ناآرامی ها اظهار کرد: بخشی از اعتراضات اخیر مربوط به وجود نارضایتی‌هایی در بین برخی مردم در مسائل اقتصادی، معیشتی و گاهاً سیاسی بود، اما به دلیل آنکه بسترهای لازم فراهم بود امکان سوءاستفاده برای عده‌ای سودجو نیز فراهم شد. جریانات اخیر به دلیل اعتراضات قبلی نسبت به مسائل مالی و همچنین برخی مسائل دیگر بود که برگزاری آن نیز طبیعی بود اما عده‌ای اغتشاش‌گر از این وضعیت سوءاستفاده کردند و با ایجاد آشوب به اموال مردم آسیب زدند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به طرح برخی شعارها علیه مسئولان عالی‌رتبه در اعتراضات اخیر گفت: بیان شعارهایی ساختار شکنانه و اهانت به دولت و رئیس جمهور محترم دیگر اقدام اعتراضی نیست بلکه اقدامی ساختار شکنانه است. در این زمینه دولت ابتدا باید بتواند برای حل مشکلات مردم نسخه‌های سریع بپیچد و برای مشکلاتی که نیاز به زمان دارد، صادقانه با مردم سخن بگوید.
بادامچیان با تاکید بر اینکه باید موضوع اغتشاش را از اعتراض جدا کرد، افزود: باید مشخص شود چه کسانی عوامل فتنه و اغتشاش هستند. در این زمینه نیز مردم از دولت انتظار دارند که از طریق وزارت اطلاعاتی که می تواند جلوی فعالیت داعش در کشور را بگیرد، عناصر فتنه‌گر و آشوبگر را شناسایی و از فعالیت آنها جلوگیری کند.
بادامچیان همچنین با تاکید بر ضرورت پاسخگویی مسئولان در مقابل مردم گفت: همانطور که در موضوع مبارزه با داعش مشاهده کردیم، زمانی که مردم اقدامات سپاه و سرلشکر سلیمانی را دیدند، به ایشان عشق ورزیدند. در همین راستا نیز مردم به هر کس که خوب کار کند و از او صداقت، صراحت و پاکی ببینند، به او علاقه مند می شوند اما اگر مسئولی وعده‌های دروغ بدهد و حرفهای غیرواقعی به زبان بیاورد و پس از دوران مسئولیت نیز کاستی‌ها را گردن افراد دیگری بیندازد، مردم علاقه و اعتمادی به او پیدا نخواهند کرد.
صدا و سیما به جای همگرایی، کینه‌پراکنی می‌کند
ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: هنر صداوسیما صرفا از بین بردن همه سرمایه‌های انسانی و افراد مورد اعتماد مردم است، صداوسیمای ملی باید در خدمت منافع ملی ایران باشد درحالیکه می‌بینیم کینه‌پراکنی آن تمامی ندارد.
محمد کیانوش‌راد درباره اعتراضات اخیر صورت گرفته طی روزهای گذشته در تهران و دیگر شهرهای کشور گفت: صدا و سیما به عنوان یکی از تاثیرگذار‌ترین رسانه‌ها متاسفانه نتوانسته است رسالتی که در جهت گسترش صلح، دوستی و عدم خشونت باید داشته باشد را به انجام برساند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه صدا و سیما در عملکرد سیاسی و جناجی خود بعضا به جای همگرایی و وحدت به توزیع نفرت و کینه در میان گروه‌های اجتماعی مبادرت کرده است. صدا و سیما به عنوان یک دانشگاه می‌تواند نه فقط در مواقعی خاص و صرفا در هنگام بروز برخی از بحران‌ها بلکه به عنوان رویکردی همیشگی در جهت محبت و دوستی و از بین برنده کینه و نفرت اقدام کند. کینه‌پراکنی صدا و سیما تمامی ندارد. به عنوان مثال کینه‌پراکنی و دروغ‌پردازی علیه آیت‌الله هاشمی و اصلاح‌طلبان تمامی ندارد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: جناح‌های مخالف دولت مترصد فرصتی بودند تا جریان اعتراضی مردم را صرفا به عملکرد دولت ارجاع دهند، اما باید دانست ضمن وجود انتقادات به دولت که بار‌ها توسط فعالان سیاسی بیان شده و من آن را ناشی از بخش اطلاع‌رسانی دولت و عدم هماهنگی آنان در جهت‌گیری‌های اقتصادی می‌دانم، اما با همه این مسائل جنس اعتراضات را نمی‌باسیتی صرفا به دولت دانست.
وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این نگرانی‌های وجود دارد که سرنوشت بازداشتی این تجمعات و اعتراضات به بازداشتی‌های کهریزک دچار نشود دولت باید در قبال این نگرانی چه کاری انجام دهد، عنوان کرد: همه مسئولان از صدر تا ذیل باید سه امر اساسی را به عنوان نسخه شفابخش جامعه ایران و راه‌حل پیشگرانه برای آینده تحولات اجتماعی بپذیرند. گام اول پذیرش و تلاش در جهت تقویت جامعه مدنی، نهاد‌های مدنی و احزاب سیاسی در جهت پل ارتباطی میان مردم و حاکمیت به عنوان سخنگویان و تجمیع‌کنندگان خواسته‌ها و مطالبات مردم است. گام دوم پذیرش صندوق رای درتمامی سطوح است. گام سوم به رسمیت شناختن تمامی ارکان نسبت به نتیجه آرای درآمده از صندوق‌ها و تائید و حمایت از اجرای برنامه‌های مسئولان منتخب مردم است.
فقدان حضور آیت‌الله هاشمی به شدت احساس می‌شود
ایسنا نوشت: یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی گفت: فقدان حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در شرایط سخت تصمیم‌گیری به ویژه در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی یکسال گذشته به شدت احساس می‌شود.
علی‌اصغر یوسف‌نژاد به هوشمندی و ذکاوت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای عبور از شرایط سخت سیاسی و اجتماعی اشاره کرد و افزود: اگر ایشان زنده بودند حتما نقش بسزایی در کنترل و سامان دادن به قضایای اخیر، رفتارهای ساختارشکنانه رییس‌جمهور سابق و هوادارانش و تنش‌های اجتماعی و سیاسی این روزها داشتند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: کسانی که شعار زن و زندگی سر می دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می‌کشند و لگد مال می‌کنند، اساتید دانشگاه‌ها را از دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین های خبرنگاران را از بین می‌برند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر پیش از ظهر امروز_شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان ورامین که در مسجد صاحب الزمان برگزار شد، اظهار کرد: در دنیا چیز خوبی پیدا نمی‌کنید که اسلام آن را حرام کرده باشد، هر چیزی حرام باشد، مطمئناً مشکلاتی برای فرد و جامعه دارد، نمونه بارز آن بحث حجاب است که برای بانوان ارزش قائل شده است، حجاب سپر دفاعی برای زنان محسوب می‌شود.

وی در رابطه با فلسفه حجاب افزود: اسلام زن را اجتماعی می‌داند و زن باید در جامعه فعالیت کند و حجاب دیواری است که باعث می‌شود زن در آرامش باشد در جوامع غربی رعایت نکردن حجاب، باعث می‌شود حریم خانواده و بنیان خانواده از بین برود.

تولیت آستان مقدس حصرت عبد العظیم حسنی (ع) خاطرنشان کرد: بعد از رحلت حضرت محمد (ص)، پیامبر دیگری نبود و وظیفه پیامبران را امامان معصوم بر عهده داشتندحضرت علی (ع) در دوره امامت خود همه این موضوعات را در دستور کار قرار می‌داد، حضور فعال در بازار داشت، در محله‌ها حضور پیدا می‌کرد و کمک حال افراد ضعیف بود و همه رسالت‌های پیامبر را در جامعه اجرا می‌کرد.

حجت الاسلام قاضی عسکر بیان کرد: قیام امام حسین علیه السلام قبل از اینکه حسینی باشد، قیام حسنی بود و ادامه دهنده راه امام حسن مجتبی علیه السلام بود، زیرا در آن زمان شرایط به گونه‌ای بود که این قیام امام حسین (ع) به کربلا منجر می‌شود، امامان ما با توجه به شرایط تصمیم گیری و اقدام می‌کردند و مشکلات مردم را رفع می‌کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: امام صادق علیه‌السلام در آن زمان بیش از ۴ هزار نفر شاگرد داشت، با درایتی که داشت توانست دین اسلام را ترویج دهد، امام صادق علیه‌السلام در تربیت شاگرد دقیقاً رسالت حضرت محمد (ص) را به کار بست.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: امام صادق (ع) در تربیت شاگردان خود دقت می‌کرد، شاگرد سخنور، با دانش و خلاق تربیت می‌کرد، شاگردانی که پاسخگو باشند تا در مقابل مباحث مردم جواب شفاف و منطقی ارائه دهند.

حجت الاسلام قاضی عسکر در ادامه یادواره شهدای طلبه و روحانی بیان کرد: امام صادق علیه‌السلام در مقابل حاکمان آن زمان با اقتدار برخورد می‌کرد، از احادیثی استفاده می‌کرد که باعث می‌شد اقتدار امامت بیشتر شود، اسلام دین زیبایی‌ها و بسیار بزرگ است، باید اسلام درست تبیین شود، باید احادیث به درستی به جوانان تبیین شود.

وی با بیان اینکه دشمن جوانان کشور را هدف قرار داده است، تاکید کرد: احادیث و مباحث دینی را به درستی تبیین کنید، دنیا در حال تغییر است و اسلام در حال گسترش است، امروز مردم دنیا در کشورهای استکباری از مباحث اسلامی استفاده می‌کنند و از مردم مظلوم فلسطین در مقابل اسرائیل دفاع می‌کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی خاطرنشان کرد: کسانی که شعار زن و زندگی سر می‌دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می کشند، اساتید دانشگاه‌ها را بخاطر حمایت از فلسطین در دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین‌های خبرنگاران را از بین می‌برند، این همان جامعه‌ای است که شعار حمایت از زنان جامعه کشور ما را داشت، بیایید مشکلات و موضوعات را به درستی تبیین کنید و چهره واقعی غرب را به مردم نشان دهید.

منبع: فارس

کد خبر 750489

دیگر خبرها

  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • واکنش کنعانی به زدن برچسب «یهودستیزی» به دانشجویان معترض آمریکایی
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است