Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@15:30:01 GMT

آزادی و حقوق بشر در اروپا بیشتر شعار است تا واقعیت

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۹۷۵۵

علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با اشاره به اعتراضات جلیقه زردها در فرانسه و ناکامی ماکرون در آرام کردن این تحولات،گفت:اعتراضات جلیقه زردها برای بیست و چهارمین هفته متوالی در شهرهای مختلف فرانسه ادامه یافته است.آنچه در این ۲۴ هفته گذشته در فرانسه اتفاق افتاد و برخوردها ده ها هزار پلیس با اعتراض نرم مردمی نشان دهنده عدم وجود آزادی واقعی در اروپا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رفتار خشن پلیس در کشور مدعی و مهد دموکراسی و آزادی،افزود:واقعیت این است که در این مدت که بیش از ۱۰ ها نفر کشته،زخمی و مجروح شدند،پلیس فرانسه خشن ترین برخورد را با معترضین که صدای اعتراض خودشان را بگوش جهان می رساندند،انجام می داد.

مردم فرانسه جایگاه خودشان را در مناسبات سیاسی از دست داده اند

نماینده مردم بروجرد و اشتریان درمجلس شورای اسلامی با اشاره به حمایت بسیاری از مسولان و حاکمان اروپا از آشوب و فتنه 88 در ایران،مطرح کرد: اتفاقاتی که در فتنه ۸۸ در تهران صورت گرفت و روسای جمهورهای کشورهای اروپایی و آمریکا بارها در صفحه تلویزیون ظاهر شدند و دراین باره اظهارنظر کردند،از تظاهرکنندگان حمایت کردند و در واقع فریاد حقوق بشر سردادند؛نشان دهنده این واقعیت است که آزادی و حقوق بشر در اروپا بیشتر شعار است تا واقعیت.

وی با تاکید براینکه بسیاری از کشورهای غربی تنها منافع خود را درنظر می گیرند و مردم جایگاه واقعی خودشان را در این مناسبات از دست داده اند،ادامه داد:مردم فرانسه تحت فشارهای اقتصادی،عدم رعایت عدالت و حقوق شهروندی به اعتراضات خود ادامه می‌دهند و دولت هم به این اعتراضات توجهی نمی کنند.

بروجردی ادامه داد:ادامه تظاهرات در اروپا در واقع نشان دهنده عدم رضایت مردم از روند مدیریت کشور و سیاست هایی است که براساس آن نظام سرمایه داری در این کشور عمل می کند.

جنبش ضدسرمایه داری آثار خودش را بر نحوه انتخاب آینده پارلمانی اروپا خواهد گذاشت

این نماینده مردم درمجلس دهم با اشاره به محل اعتراضات که در نزدیکی پارلمان اروپا بوده و تاثیر این اعتراضات در انتخابات آینده پارلمان اروپا،تصریح کرد: به طور طبیعی افکار عمومی از اینکه تعداد زیادی از افراد،چشم خودشان را از دست داده اند مجروح و کشته شدند؛متأثر می‌شوند و فکرمی کنم جنبش ضدسرمایه داری آثار خودش را بر نحوه انتخاب آینده پارلمانی اروپا خواهد گذاشت.

عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید براین موضوع که یک ماه دیگر انتخابات پارلمانی اروپا برگزار می‌شود،خاطرنشان کرد:واکنش بر جنبش ضدسرمایه داری در فرانسه براین که چه احزابی موفق شوند و بتوانند مردم را جذب کنند،تاثیرگذار خواهد بود.

گفتنی است؛دوروز پس از سخنرانی امانوئل ماکرون،رئیس جمهوری فرانسه،معترضان برای بیست و چهارمین هفته متوالی درقالب جنبش موسوم به "جلیقه‌زردها" بار دیگر در پاریس و شهرهای دیگر به خیابان آمدند.

هدف اصلی تظاهرات پاسخ دادن به سخنان اخیر ماکرون بود،هدف دیگر راهپیمایان اعتراض به رسانه‌های سلطه و تفسیر دلبخواهی اخبار از سوی آنها اعلام شده بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جلیقه زردها آزادی حقوق بشر روز ملی خلیج فارس چک آزاد انتخابات اندونزی آزادراه تهران شمال سنتکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا

در شرایطی که معترضان به قانون "ماموران خارجی" روز جمعه خیابان منتهی به پارلمان در مرکز شهر تفلیس را مسدود کردند، رئیس شورای اروپا از نخست وزیر و رئیس‌جمهور گرجستان خواست فرصت تاریخی عضویت در اتحادیه اروپا را از دست ندهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، شارل میشل، رئیس شورای اروپا، پس از تصویب قانون عوامل خارجی در گرجستان، با ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر  این کشور ، گفتگوی تلفنی داشت و طی آن از مقامات تفلیس خواست که از این رویداد تاریخی غافل نشده و شانس عضویت در اتحادیه اروپا را از دست ندهند.

میشل شب گذشته، جمعه،در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس یادآور شد: «در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر گرجستان، آخرین تحولات گرجستان را مورد بررسی قرار دادم و حمایت کامل اتحادیه اروپا از همه شهروندان گرجستانی که آینده اروپایی کشور خود را در اولویت قرار می‌دهند، را تکرار کردم. آینده گرجستان به اتحادیه اروپا گره خورده و این شانس تاریخی را نباید از دست بدهند.»

همزمان، سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان نیز با رئیس شورای اروپا مذاکراتی تلفنی داشت و در آن تاکید کرد که لایحه عوامل خارجی که در پارلمان این جمهوری در حال بررسی است، مانع از همگرایی گرجستان با اتحادیه اروپا می‌شود.

رئیس جمهور گرجستان طی یک گفتگوی طولانی با شارل میشل در مورد رویدادهای در حال توسعه در این کشور، همگرایی اروپایی گرجستان و عواملی که مانع این امر می‌شود، به ویژه لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" که مجدداً توسط اکثریت پارلمانی آغاز شده، بحث و تبادل نظر کرد.

علاوه بر این، متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که ایالات متحده لایحه "نفوذ خارجی" ارائه شده توسط پارلمان گرجستان را محکوم می‌کند.

وی گفت: اظهارات و اقدامات دولت گرجستان با ارزش‌های دموکراتیک زیربنای عضویت در اتحادیه اروپا و ناتو ناسازگار است و در نتیجه مسیر گرجستان به سمت همگرایی یورو-آتلانتیک را به خطر می اندازد.

زاخارووا: روسیه در امور داخلی گرجستان مداخله نمی‌کند

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز درباره وقایع جاری در گرجستان در رابطه با قانون عوامل خارجی تاکید کرد که فدراسیون روسیه هرگز در امور سایر کشورها مداخله نکرده و نخواهد کرد. این دیپلمات افزود که مسکو به توسعه صلح آمیز، باثبات و شکوفای همه کشورهای قفقاز جنوبی از جمله گرجستان علاقه مند است.

دولت گرجستان معترضان را به انجام اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

وزارت امور داخلی گرجستان شب گذشته اعلام کرد که معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس قصد داشتند  نمایشی سازمان دهی شده را اجرا و با پوشیدن یونیفرم‌های پلیس، اقدامات تحریک آمیز  و خشونت باری را انجام داده و آنها را به مأموران اجرای قانون نسبت دهند.

این وزارتخانه همچنین مدعی است که معترضان قصد داشتند اطلاعاتی نیز مبنی بر پیوستن برخی نیروهای پلیس به تظاهرات منتشر کنند.

این در حالی است که روز جمعه معترضان به قانون عوامل خارجی خیابان روستاولی در مرکز تفلیس را مسدود کردند. آنها همچنین از ساختمان پارلمان کشور به سمت هتل پاراگراف، محل برگزاری نشست سالانه بانک توسعه آسیایی حرکت کردند تا توجه میهمانان خارجی را به اقدامات خود جلب کنند.

پارلمان گرجستان در روز اول ماه مه لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" را در قرائت دوم با اکثریت آرا تصویب کرد. البته در این جلسه بین نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان"  و مخالفان درگیری رخ داد.

درگیری پلیس با معترضان به قانون "ماموران خارجی" در تفلیستجمع حامیان و مخالفان قانون "ماموران خارجی" در تفلیسگاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • آیت الله نورمفیدی: اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است