Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، با گذشت چند روز از قتل یک شهروند آفریقایی‌تبار آمریکا به دست نیرو‌های پلیس در شهر «مینیاپولیس»، ایالت‌ها و نقاط مختلف این کشور شاهد تظاهرات و اعتراضات مردمی به رفتار نژادپرستانه پلیس است.

مردم در حالی که شعار می‌دادند «من نمی‌توانم نفس بکشم» و «جان سیاهپوستان با ارزش است»، در خیابان‌های این شهر راهپیمایی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهر نیواورلئانز ایالت لوئیزیانا، هم شماری از مردم سفیدپوست و رنگین‌پوست با سردادن شعار‌های ضدنژادپرستی در خیابان‌ها اعتراض خود را به کشته شدن جورج فلوید، سیاهپوست غیرمسلح، به دست پلیس ابراز کردند.

در شهر میلواکی ایالت ویسکانسین، معترضان در حالی که نوشته «من نمی‌توانم نفس بکشم» در دست داشتند، علیه رفتار خشونت‌آمیز پلیس شعار دادند.

شهر دنور ایالت کلورادو هم شاهد اعتراضات مشابهی بود. معترضان از مقابل ساختمان شهرداری در خیابان‌های مجاور به راهپیمایی پرداختند تا خشم و اعتراض خود را از رفتار پلیس نژادپرست آمریکا نشان بدهند.

در نیویورک، فعالان حقوق مدنی و مخالفان نژادپرستی با برپایی تجمعاتی به سخنرانی در این خصوص پرداختند.

در هیوستون، ایالت تگزاس، معترضان تا مقابل ساختمان شهرداری راهپیمایی کردند و شعار‌های ضدنژادپرستی سر دادند.

در بوستون، ایالت ماساچوست، شماری از معترضان با تجمع در زمین بسکتبال این شهر، خشم و انزجار خود را ابراز داشتند.

اما در شهر مینیاپولیس که با استقرار نیرو‌های گارد ملی آمریکا، چهره‌ای نظامی به خود گرفته است، راهپیمایی‌های اعتراض‌آمیز و درگیری‌های خشونت‌آمیز به دنبال قتل جورج فلوید به دست پلیس همچنان ادامه دارد.

در شهر سن خوزه نیز صد‌ها تن از مردم با نشستن در مسیر بزرگراه این شهر اعتراض خود به قتل جورج فلوید را اعلام کردند. در نهایت پلیس سن خوزه برای پراکنده کردن معترضان به استفاده از قوطی‌های گاز اشک آور و باتوم متوسل شد.

در شهر فونتانا در ایالت کالیفرنیا پس از کشیده شدن اعتراضات مردمی به خشونت، پلیس عده‌ای از معترضان را بازداشت کرد. در شهر لوس آنجلس نیز پلیس به طور گسترده به اعتراضات مردمی با گاز اشک آور پاسخ داد. عده‌ای از معترضان نیز با بستن بزرگراهی در این شهر، عبور و مرور خودرو‌ها را با مشکل مواجه کردند.

اعتراضات مردمی در شهر آتلانتا به درگیری خشونت‌آمیز با پلیس منجر شد. معترضان همچنین ساختمان دفتر شبکه خبری سی‌ان‌ان را هدف حمله قرار دادند. معترضان شیشه‌های طبقه اول دفتر سی‌ان‌ان در آتلانتا را شکستند. مردم با سر دادن شعار‌های «سیاهپوستان حق زندگی دارند» به اعتراض در خیابان‌های آتلانتا پرداختند.

جیمی فاکس، بازیگر مشهور سینما، با حضور در راهپیمایی اعتراضی در یکی از محلات مینیاپولیس، درباره تجربیات خود از رفتار نژادپرستانه پلیس با مردم و خبرنگاران صحبت کرد. پاسگاه اصلی پلیس مینیاپولیس به آتش کشیده شده است. همچنین، یک خبرنگار شبکه سی‌ان‌ان و گروه تصویربردار همراهش، که هنگام ارتباط زنده تلویزیونی از ناآرامی‌های این شهر، از سوی پلیس بازداشت شده بودند، آزاد شدند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اعتراضات مردمی خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها

بیش از هزار دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، توسط پلیس ایالات متحده دستگیر شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که نیروهای پلیس آمریکا از هجدهم آوریل تا به امروز در 25 دانشگاه این کشور در 21 ایالت، 1000 دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم اسرائیل در غزه را بازداشت کرده‌اند.

همچنین بنا بر اعلام رسانه‌های آمریکایی، تظاهرات در محوطه دانشگاه کالیفرنیا درباره جنگ غزه، به درگیری بین معترضان حامی فلسطین و گروهی از طرافداران اسرائیل، تبدیل شد.

روزنامه این دانشگاه گزارش داد پس از آنکه طرفداران اسرائیل در تلاش برای پاره کردن و تخریب یکی از چادرهای معترضان حامی فلسطین بودند، درگیری بین دو گروه شکل گرفت و در نهایت پلیس مجبور به دخالت شد.

همچنین تصاویر منتشر شده حاکی از آن است که افرادی با چوب یا تیرک به تخته های چوبی تعبیه شده به عنوان مانع موقتی برای حفاظت از معترضان حامی فلسطین حمله کردند.

اداره پلیس لس آنجلس نیز در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس گفت: به دلیل اقدامات خشن متعدد در بین معترضان در محوطه دانشگاه، ماموران پلیس به درخواست مسئولان دانشگاه یو سی ال ای، پاسخ داده و وارد دانشگاه شدند تا نظم و امنیت عمومی را بار دیگر برقرار کنند.

در ساعات ابتدایی صبح امروز نیز صدها نیروی پلیس با هدف سرکوب دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه کلمبیا و پایان‌دادن به تحصن وارد محوطه دانشگاه شدند.

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

حمله پلیس به محوطه دانشگاه پس از آن است که مقامات دانشگاه کلمبیا روز گذشته اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ‌های اعتراضی خود در محوطه دانشگاه را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد.

این تصمیم پس از آن اعلام شد که آیوی لیگ که معروف‌ترین گروه دانشجویان خصوصی کشور آمریکاست، از بن‌بست در مذاکرات با معترضان برای پایان دادن به این تظاهرات خبر داد.

پلیس آمریکا همچنین برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اندیورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیادانشگاه براون آمریکا سرانجام به خواسته دانشجویان تن دادواکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهپیمایی مردم همدان علیه جنایات صهیونیست‌ها
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • بازداشت ۲۱۰ نفر در اعتراضات «روز کارگر» در ترکیه
  • از تصاویر دستگیری دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی در آمریکا تا تصاویر دردناک از مردم غزه
  • اعتراضات ضد جنگ؛ خط و نشان پلیس آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها