Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

گروهی آمریکایی روز شنبه اعتراضات ۶۰ روزه علیه دولت این کشور را تا روز انتخابات این کشور در سوم نوامبر کلید زد. گروه «فاشیسم را نپذیر» اعتراضاتی را در منهتن و بیش از ۲۵ شهر دیگر آمریکا به راه انداخت.

اخبار بین الملل- در منهتن اعتراضات حدود ساعت ۲ بعد ازظهر آغاز شد و جمعیتی حدود هزار نفر در آن شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از سخنگویان سازمان‌دهندگان این اعتراضات خطاب به معترضان گفت: شما جایی هستید که باید باشید. با هم در ۲۵ تجمع اعتراضی مختلف برای بیرون کردن ترامپ/پنس (معاون رئیس‌جمهور آمریکا) شرکت می‌کنیم.

اعتراضات روز اول این گروه در میدان پارک واشنگتن بعد از ۵ ساعت با گرداندن عروسک بزرگ ترامپ و پخش موسیقی «مرا نجات بده» پایان یافت. سازمان‌دهندگان تاکید کردند این تازه آغاز اعتراضات بوده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

«اما کاپلان» یکی از سازمان‌دهندگان بخش نیویورک این گروه به تلویزیون محلی گفت: ما مبارزه‌ای ۶۰ روزه را برای بیرون کردن ترامپ/پنس از قدرت آغاز کرده‌ایم. ما میلیون‌ها نفر را در خیابان سازمان‌دهی می‌کنیم زیرا دونالد ترامپ می‌کوشد انتخابات را بدزدد و یک آمریکای فاشیست را به کرسی بنشاند.

یکی دیگر از سازمان‌دهندگان در پاسخ به این سوال که «آیا نگران نیستید هدف این اتهام از سوی ترامپ قرار بگیرید که شهرهای در کنترل دموکرات‌ها تحت تاثیر اعتراضات و معترضان قرار گرفته؟»، گفت: ترامپ طرف خطرناک‌تر را تحریک می‌کند. او یکی از کسانی است که حامی اصلاحیه دوم کیفرجوهاست که می‌گویند چطور جرات می‌کنید بیرون بیایید و برای «جان سیاه‌پوستان با ارزش است» اعتراض کنید.

از اوایل خرداد ماه و پس از اقدام افسر پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در قتل «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا از طریق فشردن زانو بر روی گردنش به مدت ۹ دقیقه، اعتراضات سراسری علیه خشونت پلیس آمریکا از شهر مینیاپولیس آغاز شد و به دیگر شهرهای آمریکا و حتی کشورهای دیگر نیز گسترش یافت و تاکنون نیز در برخی مناطق ادامه داشته و هر بار با کشته شدن یک شهروند سیاه‌پوست دیگر در آمریکا شعله‌ورتر شده است.

ترامپ با شورشی و غارتگر توصیف کردن معترضان به نژادپرستی و خشونت پلیس آمریکا، از مقامات محلی دموکرات به دلیل آنچه کوتاهی آن‌ها در برخورد و سرکوب معترضان می‌خواند انتقاد می‌کند و خودش علیه معترضان از نیروهای ویژه و گارد ملی استفاده کرده و آن‌ها را به استفاده بیشتر از این نیروها برای سرکوبشان تهدید می‌کند.

اما اعتراضات ضد نژادپرستی تنها بحران هفته‌های اخیر دولت آمریکا نیست و نارضایتی از نحوه عملکرد ترامپ در مقابله با همه‌گیری کرونا هم مسئله‌ای است که سرنوشت وی در انتخابات پیش‌روی این کشور را تحت تاثیر قرار داده است.

در چنین شرایطی نتایج نظرسنجی‌ها از پیشتازی حزب دموکرات و نامزدش در روزهای مانده تا انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر حکایت دارد. نظرسنجی مرکز «مورنینگ کنسول» نشان داد که بعد از برگزاری مجمع ملی هر دو حزب، «جو بایدن»، رقیب دموکرات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با اختلاف ۸ درصد پیش افتاده است.

به نوشته وبگاه هیل، در این نظرسنجی که از ۱۲ هزار و ۹۶۶ نفر رأی‌دهنده آمریکایی از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ اوت (هفتم تا نهم شهریور ماه) به عمل آمده، ۵۱ درصد از بایدن و ۴۳ درصد از ترامپ حمایت شده است. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت آمریکا ترامپ نژادپرستی رئیس جمهور آمریکا خشونت دولت دولت آمریکا آمریکا ترامپ سازمان دهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است

به گزارش قدس آنلاین ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با اشاره به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی به جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی ‏علیه مردم غزه نوشت: اقدام مقامات دولت آمریکا در تحریف واقعیت و توصیف خشم و اعتراضات اصیل دانشجویی و دانشگاهی به عنوان یهودستیزی، به منظور توجیه و استفاده از ابزارهای سرکوب خشونت‌آمیز برای ساکت کردن اعتراضات و تجمعات مسالمت‌آمیز دانشجویان حامی فلسطین، چیزی از قبح عمل آنان کم نمی‌کند.

وی افزود: بخش قابل توجهی از یهودیان، از جمله دانشجویان یهودی، از جنایات نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی و حمایت شرم‌آور دولت آمریکا از آن اعلام بیزاری کرده‌اند.

کنعانی خاطرنشان کرد: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان و ‎حقوق بشر برافتاده است.

 اعتراض دانشجویان آمریکایی در پی حمایت های همه جانبه دولت بایدن از رژیم صهیونیستی و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

آسوشیتدپرس پرس پنجشنبه شب گزارش داد که بر اساس آمار تاکنون بیش از ۲ هزار نفر در اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بازداشت شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • آیت الله نورمفیدی: اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • اعتراضات ضد جنگ؛ خط و نشان پلیس آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین