Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه های مرتبط با اعتراضات اکتبر ۲۰۱۹، از همه تظاهرکنندگان از استان های مختلف خواسته بودند که تظاهرات خود را امروز (سه شنبه) در بغداد برگزار کنند برهمین اساس، تعدادی از معترضین از بامداد امروز وارد پایتخت عراق شدند.

طبق گزارش ها، بیشترین حضور تظاهرکنندگان از شهر «ناصریه» مرکز استان ذیقار است که در طول دو سال اخیر شاهد بیشترین تحرکات اعتراضی در عراق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعدادی از معترضین نیز به واسطه اتوبوس هایی که از قبل برای آنها مهیا شده بود، از استان های الانبار و بابل به بغداد آمده و در منطقه میدان «نسور»  (غرب ) تجمع کرده اند. 
برگزار کنندگان اعتراضات امروز انتظار داشتند که تظاهرات در دو مکان «میدان تحریر» (شرق رودخانه دجله) و منطقه «علاوی» (غرب رودخانه دجله) برگزار شود تا همزمان معترضین از دو طرف وارد منطقه امنیتی سبز (محل نهادهای حاکمیتی عراق) شوند و نظام سیاسی حاکم در این کشور را براندازند.
برگزار کنندگان اعتراضات امروز بر این دور جدید از اعتراضات، نام «تظاهرات مسالمت آمیز» نهاده و سطح مطالبات را براندازی نظام و طبقه سیاسی حاکم و تحصن در داخل منطقه امنیتی سبز عنوان کرده اند.
دولت عراق برخلاف میل تظاهرکنندگان، مکان اعتراضات را فقط به میدان «فردوس» (شرق رودخانه دجله) و میدان «نسور» (غرب رودخانه دجله) که از منطقه امنیتی سبز فاصله دارند، محدود کرده است.
در این راستا از بامداد امروز تعداد قابل توجهی از نیروهای مبارزه با اغتشاشات در میادین مختلف به ویژه میدان تحریر و منطقه علاوی مستقر شده تا از حضور تظاهرکنندگان در این مناطق جلوگیری کنند.


*شخصیت های مرتبط با اعتراضات اکتبر که متهم به قتل فعالان اجتماعی در عراق شده اند


برخی گزارش های اولیه حاکی است که با وجود فراخوان هایی که از روزهای گذشته برای برگزاری گسترده این اعتراضات شده و سقف بالای مطالبات معترضین، اجابت مردم به اعتراضات در حد انتظار نبوده است.
برخی از تظاهرکنندگان با درگیر شدن با نیروهای حفظ  امنیت درصدد ورود به میدان تحریر هستند اما تاکنون نیروهای دولتی مانع آنها شده اند.

تظاهرات امروز، نظم عمومی را در پایتخت عراق دستخوش تغییر کرده و باعث ترافیک سنگین در خیابان های پایتخت شده است.
این دور از اعتراضات در حالی برگزار می شود که برخلاف اعتراضات ۲۰۱۹، مرجعیت عالی دینی عراق از آن حمایت نکرده و بسیاری از احزاب بزرگ هم از حمایت و تایید آن خودداری کرده اند.
در دور تازه اعتراضات، اختلافات بین گروه های مرتبط با آن کاملا بروز کرده به نحوی که پلاکاردهایی در روزهای گذشته در بغداد و برخی شهرهای عراق منتشر شده که بخشی از عوامل ترورهای اخیر در عراق را شخصیت ها و جریان های مرتبط با اعتراضات اکتبر معرفی کرده اند.
بخشی از مطالبات مهم اعلام شده برگزار کنندگان اعتراضات امروز، تحریم انتخابات دهم اکتبر ۲۰۲۱ (۱۸ مهرماه ۱۴۰۰) عنوان شده است.
لازم به ذکر است که برخی جریان ها از جمله «کتائب حزب الله عراق» این دور از اعتراضات را دارای انگیزه های سیاسی دانسته و طیف های نزدیک به دولت را متهم کرده اند که این اعتراضات را برای بهره برداری های انتخاباتی به راه انداخته اند.

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رودخانه دجله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، باران شدید موسمی در اندونزی سبب رانش زمین و به راه افتادن سیل شد. بر اثر سیل و رانش زمین ناشی از باران های سیل آسا در اندونزی ۱۴ نفر کشته و ۱۱۵ نفر نیز تخلیه شدند.

سیل در منطقه لووک ریجینسی به ۱۸۰۰ منزل آسیب وارد کرده و بیش از ۱۳۰۰ خانواده را تحت تاثیر قرار داده است. ارتفاع آب در برخی مناطق به ۳ متر رسیده و آب و گل و لای ۱۳ منطقه را در سولاویسی فرا گرفته است.

منابع محلی از نجات گرفتار شدگان در سیل با قایق خبر داده و اعلام کردند که سکنه به مساجد و منازل خویشاوندانشان خارج از مناطق سیل زده انتقال یافته اند.

باران های سیل آسا در آوریل نیز سبب رانش زمین و کشته شدن ۲۰ نفر در منطقه تانا توراگا در سویلاویسی در جنوب اندونزی شده بود.

رانش زمین در فصل باران در اندونزی طبیعی است و این وضعیت در مناطق خاصی با جنگل زدایی تشدید می‌شود. بارندگی‌های شدید طولانی مدت نیز منجر به جاری شدن سیل در نقاط مختلف کشور مجمع الجزایر می‌شود.

این کشور در طول فصل بارانی خود با یک سری رویدادهای شدید آب و هوایی دست و پنجه نرم می‌کند و به باور کارشناسان، تغییرات اقلیمی، میزان وقوع این حوادث طبیعی را شدیدتر کرده است.

در ماه مارس، سیل و رانش زمین در جزیره سوماترا جان حداقل ۳۰ نفر را گرفت. در ماه دسامبر، رانش زمین و جاری شدن سیل در نزدیکی دریاچه توبا در سوماترا، هتلی را ویران کرد و ده‌ها خانه را با خود برد و دست‌کم دو کشته برجای گذاشت.

کد خبر 6096169

دیگر خبرها

  • کشته شدن ۳۲ عنصر پ ک ک در شمال عراق توسط ترکیه
  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی
  • کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • آیت الله نورمفیدی: اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • سد مخزنی دویرج سرریز شد
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟